Home / Articles Butlletí / El Servei Lingüístic programa el taller de recursos lingüístics a la UPF i la URV

El Servei Lingüístic programa el taller de recursos lingüístics a la UPF i la URV

cat recursos tallerAquesta setmana el Servei Lingüístic del Consell de l’Advocacia programa el taller “Legítima o llegítima? Recursos per als futurs professionals del dret” a la UPF i a la URV.

El taller pretén donar a conèixer tots els recursos lingüístics gratuïts (diccionaris, traductors, bases de dades legislatives, etc.) que hi ha a internet especialment dissenyats per als futurs professionals del dret que utilitzen o volen utilitzar el català en el seu exercici professional.

Aquesta activitat l’organitza el Consell de l’Advocacia Catalana (CICAC) en col·laboració amb les universitats, i s’emmarca dins el Pla de Treball que la Comissió de Llengua del CICAC ha signat juntament amb la Generalitat de Catalunya per impulsar l’ús del català en l’àmbit jurídic.