El Servei Lingüístic programa el taller de recursos lingüístics a la UPF i la URV

cat recursos tallerAquesta setmana el Servei Lingüístic del Consell de l’Advocacia programa el taller “Legítima o llegítima? Recursos per als futurs professionals del dret” a la UPF i a la URV.

El taller pretén donar a conèixer tots els recursos lingüístics gratuïts (diccionaris, traductors, bases de dades legislatives, etc.) que hi ha a internet especialment dissenyats per als futurs professionals del dret que utilitzen o volen utilitzar el català en el seu exercici professional.

Aquesta activitat l’organitza el Consell de l’Advocacia Catalana (CICAC) en col·laboració amb les universitats, i s’emmarca dins el Pla de Treball que la Comissió de Llengua del CICAC ha signat juntament amb la Generalitat de Catalunya per impulsar l’ús del català en l’àmbit jurídic.

Related Articles

Back to top button