Home / Articles Butlletí / Mots nous en català / New words in Catalan

Mots nous en català / New words in Catalan

mots nousEl dijous 14 de gener, a les 19 h a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans, es fa la presentació de Mots nous en català / New words in Catalan. El llibre, editat per M. Teresa Cabré, Ona Domènech i Rosa Estopà, inclou els resultats dels estudis de la Xarxa NEOXOC, projecte de recerca finançat per l’Institut d’Estudis Catalans. En l’acte de presentació intervindran Josep Martines, Jordi Ginebra i Joan Julià-Muné.

Mots nous en català és una monografia innovadora que tracta la creació de paraules en les diferents varietats de català. Dividit en vuit capítols, proporciona una anàlisi panoràmica dels neologismes que ha documentat NEOXOC.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca