Home / Articles Butlletí / ‘El català en xifres’ actualitza els seus continguts

‘El català en xifres’ actualitza els seus continguts

cat_xifresLa Direcció General de Política Lingüística estrena nous continguts a l’espai “El català en xifres”, amb l’objectiu de posar a l’abast de tothom gràfics i dades rellevants de la llengua catalana amb un format fàcil de difondre i compartir. Els gràfics contenen dades i referències quantitatives, que mostren la rellevància i creixement del català en diferents àmbits, com poden ser els mitjans audiovisuals o bé internet. Es donen a conèixer dades com ara:

  • 155 universitats d’arreu del món ensenyen català.
  • Hi ha més de 80 canals de televisió en català, entre públics i privats.
  • Més de 100 emissores de ràdio emeten cada dia en català.
  • Es publiquen més de 400 diaris i revistes impresos i digitals en català.

Consulta totes les dades de “El català en xifres”

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca