‘El català en xifres’ actualitza els seus continguts

cat_xifresLa Direcció General de Política Lingüística estrena nous continguts a l’espai “El català en xifres”, amb l’objectiu de posar a l’abast de tothom gràfics i dades rellevants de la llengua catalana amb un format fàcil de difondre i compartir. Els gràfics contenen dades i referències quantitatives, que mostren la rellevància i creixement del català en diferents àmbits, com poden ser els mitjans audiovisuals o bé internet. Es donen a conèixer dades com ara:

  • 155 universitats d’arreu del món ensenyen català.
  • Hi ha més de 80 canals de televisió en català, entre públics i privats.
  • Més de 100 emissores de ràdio emeten cada dia en català.
  • Es publiquen més de 400 diaris i revistes impresos i digitals en català.

Consulta totes les dades de “El català en xifres”

Related Articles

Back to top button