Home / Articles Butlletí / Servei lingüístic de la UGT

Servei lingüístic de la UGT

webEl Servei Lingüístic de la Unió General de Treballadors de Catalunya té un espai web en què dóna a conèixer recursos per treballar en català, per aprendre’l i viure-hi.

A més diposa d’un blog on recull eines de llengua adreçades a persones que treballen en àmbits específics, com són l’hostaleria i la restauració, i recursos lingüístics per a treballadors i treballadores autònoms.

Consulta el web.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca