Home / Reflexions dels ex presidents / Abel Pié / La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, rep al nou president del Consell de l’Advocacia Catalana, Abel Pié

La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, rep al nou president del Consell de l’Advocacia Catalana, Abel Pié

03.12.14- REBUDA PARLAMENT PER WEB

 

El nou president del Consell de l’Advocacia Catalana, Abel Pié, ha estat rebut en audiència, aquest dimecres 3 de desembre, per la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert. El degà del Col·legi d’Advocats de Manresa, Abel Pié, va ser nomenat nou president del Consell el passat 20 d’octubre en substitució del degà del Col·legi d’Advocats de Terrassa, Miquel Sàmper, que també ha estat també present a l’audiència.

Foto: Parlament de Catalunya

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca