Home / Reflexions dels ex presidents / Abel Pié / Abel Pié: “Davant la desaparició d’una persona cal presentar denúncia als Mossos el més aviat possible, que ens derivaran el cas perquè poguem assessorar als seus familiars”

Abel Pié: “Davant la desaparició d’una persona cal presentar denúncia als Mossos el més aviat possible, que ens derivaran el cas perquè poguem assessorar als seus familiars”

NdP 18-9-2015

Aquí podeu escoltar la entrevista al president del Consell de l’Advocacia Catalana, Abel Pié a El Matí COPE Catalunya i Andorra, emés el 18 de setembre de 2015, pel conveni signat amb el Departament d’Interior per assessorar familiars de persones desaparegudes.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca