Home / Articles Butlletí / El Delicious del llenguatge jurídic català

El Delicious del llenguatge jurídic català

deliciousDelicious és un servei de gestió d’adreces d’interès a través del web. Es diferencia de la resta perquè permet la categorització de les adreces amb paraules clau (etiquetes), la qual cosa n’agilitza la localització.

Política Lingüística ha dissenyat un Delicious especialitzat en els recursos i les adreces d’interès sobre el llenguatge jurídic català. Feu cerques amb paraules clau com ‘aprenentatge’, ‘vocabulari’ o ‘legislació’ i descobriu nous recursos!

Accediu al Delicious sobre el llenguatge jurídic català

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca