Retrucs

retrucsLa unitat d’Assessorament Lingüístic i Terminologia dels Serveis Lingüístics de la Universitat de Barcelona us ofereix Retrucs. Amb un disseny modern i molt atractiu, Retrucs és un blog que  pretén fer difusió d’eines i trucs que poden ser útils per facilitar l’edició, redacció, traducció i verificació ortogràfica de documents i textos.

Accediu al blog

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca