Cursos d’oratòria 2015

oratoriaclassicA partir del gener del 2015, es programaran noves edicions dels cursos d’oratòria en català que ha organitzat enguany la Comissió de Llengua del CICAC arran del Pla de Treball signat amb la Generalitat de Catalunya.

Es tracta d’una formació (vàlida com a formació contínua per a mediadors i mediadores) que té com a objectiu adquirir més seguretat i fluïdesa en l’ús del català, practicar alguns dels secrets fonamentals de l’oratòria clàssica i combinar-los amb tècniques avançades de comunicació moderna.

Amb motiu de la bona rebuda que han tingut aquests cursos d’oratòria en alguns col·legis d’advocats, la Comissió de Llengua ha decidit tornar a oferir una segona edició per a tots aquells advocats i advocades que encara no han pogut obtenir una plaça.

Related Articles

Back to top button