Home / Articles Butlletí / Cursos d’oratòria 2015

Cursos d’oratòria 2015

oratoriaclassicA partir del gener del 2015, es programaran noves edicions dels cursos d’oratòria en català que ha organitzat enguany la Comissió de Llengua del CICAC arran del Pla de Treball signat amb la Generalitat de Catalunya.

Es tracta d’una formació (vàlida com a formació contínua per a mediadors i mediadores) que té com a objectiu adquirir més seguretat i fluïdesa en l’ús del català, practicar alguns dels secrets fonamentals de l’oratòria clàssica i combinar-los amb tècniques avançades de comunicació moderna.

Amb motiu de la bona rebuda que han tingut aquests cursos d’oratòria en alguns col·legis d’advocats, la Comissió de Llengua ha decidit tornar a oferir una segona edició per a tots aquells advocats i advocades que encara no han pogut obtenir una plaça.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca