Home / Articles Butlletí / Nova campanya: En català, també és de llei

Nova campanya: En català, també és de llei

logo_nou_blancEl Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració del Departament de Justícia, ha engegat la campanya “En català, també és de llei”, per tal d’impulsar l’ús d’aquesta llengua en l’àmbit judicial. Aquesta iniciativa té com a objectiu informar i sensibilitzar, d’una banda, la ciutadania perquè usi el català en les seves relacions amb el món de la justícia, i de l’altra, els professionals del sector, perquè facin servir el català com la llengua habitual emprada tant en jutjats com en registres públics, notaries, despatxos d’advocats o consultes de graduats socials, entre d’altres entorns.

A continuació, us mostrem un dels vídeos de la campanya.

Més informació sobre la campanya.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca