Home / Articles Butlletí / Postgrau d’Ensenyament de Català per a l’Acolliment Lingüístic (UAB)

Postgrau d’Ensenyament de Català per a l’Acolliment Lingüístic (UAB)

Preinscripció oberta fins al 10 de setembre.

A partir del curs 2014-2015 el postgrau d’Ensenyament de Català per a l’Acolliment Lingüístic de la UAB es fusiona amb el màster de Formació de Professorat de Català per a Persones Adultes de la Universitat de Barcelona i la Universitat de Vic. La nova oferta conjunta de les tres universitats és el màster d’Ensenyament de Català com a Primera i Segona Llengua. Més informació.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca