Home / Articles Butlletí / Postgrau de Correcció i d’Assessorament Lingüístic (UAB)

Postgrau de Correcció i d’Assessorament Lingüístic (UAB)

Preinscripció de l’1 al 12 de setembre.

A partir del curs 2014-2015 els antics postgraus de Correcció i de Qualitat Lingüística (en funcionament des del curs 2000-2001) i d’Assessorament Lingüístic en els Mitjans Audiovisuals (en funcionament des del curs 2005-2006) s’integren en el nou postgrau de Correcció i Assessorament Lingüístic. Aquest postgrau manté essencialment intacte el contingut dels antics postgraus i s’estructura en dos itineraris (Correcció i Qualitat Lingüística, d’una banda, i Assessorament Lingüístic en els Mitjans Audiovisuals, de l’altra). Més informació.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca