Home / Articles Butlletí / Critèria: nou espai web de correcció de l’IEC

Critèria: nou espai web de correcció de l’IEC

web_criteriaL’IEC presenta un nou espai web amb recursos per a la correcció i la traducció de textos que publica el mateix institut. Els col·laboradors externs de l’IEC, però també altres correctors i traductors, poden trobar en aquesta pàgina indicacions sobre temes que no depenen estrictament de la normativa lingüística, com ara els usos de majúscules i minúscules o la traducció de noms propis a altres llengües, entre altres.

Cal advertir que no es tracta de criteris normatius preparats ni avalats per la Secció Filològica; ja que, tant els treballs propis d’aquesta Secció com les urgències habituals en l’edició de publicacions, fan que s’hagin d’adoptar solucions provisionals.

Consulteu la web de Critèria.