Critèria: nou espai web de correcció de l’IEC

web_criteriaL’IEC presenta un nou espai web amb recursos per a la correcció i la traducció de textos que publica el mateix institut. Els col·laboradors externs de l’IEC, però també altres correctors i traductors, poden trobar en aquesta pàgina indicacions sobre temes que no depenen estrictament de la normativa lingüística, com ara els usos de majúscules i minúscules o la traducció de noms propis a altres llengües, entre altres.

Cal advertir que no es tracta de criteris normatius preparats ni avalats per la Secció Filològica; ja que, tant els treballs propis d’aquesta Secció com les urgències habituals en l’edició de publicacions, fan que s’hagin d’adoptar solucions provisionals.

Consulteu la web de Critèria.

Related Articles

Back to top button