Llegítima o legítima? Al Col·legi d’Advocats de Girona

dicc2El dimecres 16 de juliol s’organitza al Col·legi d’Advocats de Girona el taller pràctic “Llegítima o legítima? Recursos per a advocats” d’inscripció gratuïta per a tots els col·legiats.

No recordes mai si és llegítima o legítima? Plaç o termini? Dubtes a l’hora de traduir habida cuenta? A mayor abundamiento? Vine al taller pràctic i coneixeràs tots els recursos lingüístics gratuïts que hi ha a internet especialment dissenyats per als advocats que utilitzen o volen utilitzar el català en el seu exercici professional. Descobriràs nous diccionaris i glossaris, les últimes novetats en formularis jurídics, el traductor automàtic i les bases de dades legislatives en català, entre molts altres recursos gratuïts.

És molt recomanable que els assistents portin el seu ordinador portàtil o bé la seva tauleta tàctil (i la targeta ACA en cas que la tinguin), ja que el taller pretén ser una sessió pràctica en què s’utilitzaran els recursos lingüístics exposats. Aquesta activitat l’organitza el Col·legi d’Advocats de Girona juntament amb el Consell de l’Advocacia Catalana, i s’emmarca dins el Pla de Treball 2014 que la Comissió de Llengua del CICAC ha signat juntament amb la Generalitat de Catalunya per impulsar l’ús del català en l’àmbit jurídic.

Per inscripcions, contacteu amb el Departament de Formació del Col·legi de Girona.

Related Articles

Back to top button