Vocabulari Panllatí de les xarxes socials

vocabulari panllatí termcatGiny, trol, apli, mur, són alguns dels termes que inclou aquest vocabulari de fins a 114 termes relacionats amb les diferents xarxes socials, especialment el Facebook i el Twitter. Cada terme presenta les denominacions equivalents en sis llengües romàniques (català, castellà -variants d’Europa i de Mèxic-, francès, gallec, italià, i portuguès -variants d’Europa i de Brasil), amb els indicadors de categoria gramatical corresponents, i també en anglès. Les definicions són en català i, en alguns casos, també en castellà.

La coordinació del projecte ha anat a càrrec del TERMCAT i s’ha elaborat en el marc de la Xarxa Panllatina de Terminologia (Realiter), que té com a objectiu afavorir el desenvolupament de les llengües romàniques. Accediu al vocabulari.

 

Related Articles

Back to top button