Home / Articles Butlletí / Postgrau en Assessorament Lingüístic i Serveis Editorials de la Universitat de Barcelona

Postgrau en Assessorament Lingüístic i Serveis Editorials de la Universitat de Barcelona

La UB us ofereix el Postgrau en Assessorament Lingüístic (en català) i Serveis Editorials (ALSE), de 30 crèdits acadèmics i organitzat conjuntament pel Departament de Filologia Catalana i els Serveis Lingüístics.

El postgrau s’adreça a llicenciats o graduats en filologia, lingüística, traducció i interpretació, i altres ciències humanes i socials en general. També poden cursar-lo estudiants de darrer curs de llicenciatura/grau i professionals sense titulació específica que vulguin obtenir coneixements aplicats avançats en assessorament lingüístic i serveis editorials.

La preinscripció al Postgrau en Assessorament Lingüístic i Serveis Editorials per al curs 2014-15 començarà el dia 1 de juny i s’acaba el 25 de juliol. Més informació.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca