Home / Articles Butlletí / Què implica que el català no sigui llengua oficial a la UE?

Què implica que el català no sigui llengua oficial a la UE?

Plataforma per la Llengua ha publicat un estudi clar i concís per donar a conèixer les conseqüències de la no-oficialitat del català a la UE. El mateix estudi, a més, constitueix una font valuosa d’informació i de referència sobre l’estatus del català a la Unió Europea i l’evolució dels diferents intents per oficialitzar-la. Consulteu l’estudi.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca