Home / Articles Butlletí / Softcatalà presenta noves eines

Softcatalà presenta noves eines

Darrerament Softcatalà ha presentat noves eines i més programari en català d’accés gratuït per a totes les persones que volen utilitzar la llengua catalana quan naveguen per internet o treballen amb l’ordinador:

  • LanguageTool: un nou corrector gramatical que conté més de 1.700 regles per detectar errors ortogràfics, gramaticals, tipogràfics, i fer recomanacions d’estil. Es pot utilitzar via web o integrant-lo amb eines com el navegador Firefox o el paquet ofimàtic LibreOffice.
  • Diccionari de sinònims OpenThesaurus: aquesta obra inclou 14.126 termes, dels quals 8.121 són únics. Aquesta nova eina es pot consultar via web o bé es pot integrar fins el paquet ofimàtic lliure LibreOffice.
  • Traducció al català del paquet ofimàtic LibreOffice 4.2

Softcatalà també ha presentat noves eines per a traductors de programari en català, entre les quals hi ha un nou servei de memòries de traducció i també un extractor automàtic de terminologia que permet crear glossaris.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca