Softcatalà presenta noves eines

Darrerament Softcatalà ha presentat noves eines i més programari en català d’accés gratuït per a totes les persones que volen utilitzar la llengua catalana quan naveguen per internet o treballen amb l’ordinador:

  • LanguageTool: un nou corrector gramatical que conté més de 1.700 regles per detectar errors ortogràfics, gramaticals, tipogràfics, i fer recomanacions d’estil. Es pot utilitzar via web o integrant-lo amb eines com el navegador Firefox o el paquet ofimàtic LibreOffice.
  • Diccionari de sinònims OpenThesaurus: aquesta obra inclou 14.126 termes, dels quals 8.121 són únics. Aquesta nova eina es pot consultar via web o bé es pot integrar fins el paquet ofimàtic lliure LibreOffice.
  • Traducció al català del paquet ofimàtic LibreOffice 4.2

Softcatalà també ha presentat noves eines per a traductors de programari en català, entre les quals hi ha un nou servei de memòries de traducció i també un extractor automàtic de terminologia que permet crear glossaris.

Related Articles

Back to top button