Home / Articles Butlletí / Augmenta paulatinament l’ús del català a internet

Augmenta paulatinament l’ús del català a internet

Segons el Baròmetre de l’ús de la llengua catalana a internet del Wiccac, l’ús del català ha augmentat un 1,06% respecte del mes de gener: aquest mes d’abril ha registrat un 63,15% mentre que el mes de gener de 2014 se situava en un 62,09%. L’augment és lent però gradual. D’entre les notícies del mes de maig que destaca l’agrupació de webmàsters, subratllem que les empreses Alcampo i Dia incorporaran la llengua catalana en la seva pàgina web: Alcampo l’afegirà en la pàgina web general, i el Dia, de moment, l’incorporarà a la part dedicada als serveis de comerç en línia.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca