Home / Articles Butlletí / El mapa de les llengües

El mapa de les llengües

mapa-de-llenguesL’objectiu d’El mapa de les llengües, web promogut i elaborat per Plataforma per la Llengua, és el d’apropar i donar a conèixer la diversitat lingüística dels territoris de parla catalana a tota la ciutadania, i emfasitzar el paper central de la llengua catalana com a vertebradora d’aquesta diversitat. El web s’estructura en dos mapes:

1) El mapa del món, que permet visualitzar l’origen geogràfic de les més de 270 llengües que avui dia es parlen als nostres territoris.

2) El mapa dels territoris de parla catalana, que permet conèixer i situar-hi les entitats tant de persones nouvingudes com de la societat d’acollida que promouen l’aprenentatge de la llengua catalana.

La realització del projecte ha comptat amb el suport de la Fundació Carulla i la Generalitat de Catalunya.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca