Home / Articles Butlletí / El Govern promou la formació de jutges i magistrats en dret civil català

El Govern promou la formació de jutges i magistrats en dret civil català

El Govern ha donat llum verda a la signatura d’un acord de col·laboració entre el Consell General del Poder Judicial, el Departament de Justícia (a través del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada) i la Universitat Oberta de Catalunya sobre el programa formatiu de dret civil català adreçat a jutges i magistrats.

El conveni, que se signarà properament, té per objecte establir, en el marc de l’activitat de formació per a jutges i magistrats, el programa de dret civil català i el reconeixement com a títol oficial de la certificació expedida per la Universitat Oberta de Catalunya. S’hi preveu la participació d’un màxim de 44 jutges i magistrats.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca