Home / Articles Butlletí / Escola d’Estiu de Rosa Sensat

Escola d’Estiu de Rosa Sensat

rosa sensatL’Associació de Mestres Rosa Sensat ofereix, en el marc de l’Escola d’Estiu, setanta-sis cursos d’educació bressol, infantil, primària i secundària, sis conferències i dos documentals titulats “La societat canvia. I l’escola?; una jornada d’educació infantil amb el títol “De la descoberta de l’infant al compromís de l’adult” el dissabte 5 de juliol, i quatre diàlegs dins del nou espai d’aprenentatge participatiu i democràtic anomenat “Pensem, debatem i construïm”. Més informació.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca