Home / Servei lingüístic / e-Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua (juny 2014)

e-Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua (juny 2014)

general_but_junyAvui publiquem i difonem l’e-Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua, en què es fa un recull de les notícies més destacades del passat mes de maig i de les properes programacions d’activitats.

Destaquem:

Consulteu el butlletí de juny.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca