Home / Articles Butlletí / Jornada: “Un nou model de justícia catalana” (6 de juny)

Jornada: “Un nou model de justícia catalana” (6 de juny)

conferenciaEl dia 6 de juny, l’Associació de Juristes en Defensa de la Llengua Pròpia amb la col·laboració de la Secció de Dret Lingüístic de l’ICAB i la Comissió de Llengua del CICAC, organitza una jornada que porta per títol “Un nou model de justícia catalana”. La jornada tindrà lloc al Col·legi d’Advocats de Barcelona (c/ Mallorca 283, planta 8a), de 9.15 a 14 h. La inauguració anirà a càrrec del conseller de Justícia i hi haurà dues ponències, una sobre el dret a decidir i l’altra sobre el nou model de justícia; la segona part serà un debat sobre el tractament lingüístic en el nou model de justícia. Atès que l’aforament és limitat, per assistir caldrà reservar plaça a l’adreça electrònica cultura@icab.cat. En el butlletí vinent us ampliarem la informació d’aquesta jornada tan interessant.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca