Jornada: “Un nou model de justícia catalana” (6 de juny)

conferenciaEl dia 6 de juny, l’Associació de Juristes en Defensa de la Llengua Pròpia amb la col·laboració de la Secció de Dret Lingüístic de l’ICAB i la Comissió de Llengua del CICAC, organitza una jornada que porta per títol “Un nou model de justícia catalana”. La jornada tindrà lloc al Col·legi d’Advocats de Barcelona (c/ Mallorca 283, planta 8a), de 9.15 a 14 h. La inauguració anirà a càrrec del conseller de Justícia i hi haurà dues ponències, una sobre el dret a decidir i l’altra sobre el nou model de justícia; la segona part serà un debat sobre el tractament lingüístic en el nou model de justícia. Atès que l’aforament és limitat, per assistir caldrà reservar plaça a l’adreça electrònica cultura@icab.cat. En el butlletí vinent us ampliarem la informació d’aquesta jornada tan interessant.

Related Articles

Back to top button