Home / Servei lingüístic / e-Butlletí de maig 2014

e-Butlletí de maig 2014

general_butlletí_maig_Ja hem publicat l’e-Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua que correspon al mes de maig. No us perdeu les notícies més rellevants d’aquest mes d’abril i maig sobre la llengua catalana: fem el seguiment de l’estat del català en l’àmbit educatiu, s’han publicat nous informes sobre la situació de la llengua, hi ha una programació de jornades ben abundant i ha nascut iQuiosc.cat.

Aquest mes us recomanem el web de VISAT, la revista de literatura i traducció del PEN Català.

Accediu al butlletí.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca