Ycom.cat

ycomEl projecte Y és el punt de connexió de la comunitat 2.0 que s’expressa en català. Un espai de reflexió per a totes aquelles persones que tenen el convenciment que internet i les noves tecnologies són el present i el futur de l’economia: des de la comunicació, passant per la ciència, l’educació o la indústria.

L’objectiu d’Ycom és ajudar a impulsar i difondre el coneixement de la cultura digital, un dels pilars de la societat actual. I, al mateix temps, vol aportar el seu gra de sorra en la consolidació de la llengua catalana a la xarxa. Es tracta d’un repte col·laboratiu que s’anirà desenvolupant progressivament.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca