Home / Articles Butlletí / 40 anys de sociolingüística catalana

40 anys de sociolingüística catalana

Lloc: Institut d’Estudis Catalans (Barcelona)
Programa

La Societat Catalana de Sociolingüística organitza un cicle de conferències en què s’han programat fins a cinc sessions diferents que tracten sobre la demolingüística, l’etnografia de la comunicació i la història dels estudis de llengua i dret, entre altres temes. D’aquesta manera, la Societat vol celebrar el seu 40è aniversari del que es considera el seu acte fundacional, que fou la presentació del Grup Català de Sociolingüística al VIII Congrés Mundial de Sociologia de Toronto l’agost de 1974.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca