Home / Servei lingüístic / Butlletí de notícies de l’abril 2014

Butlletí de notícies de l’abril 2014

imatge destacada_abril butEl Servei Lingüístic del CICAC ja ha publicat el butlletí de notícies corresponent a aquest mes d’abril, que va carregat d’esdeveniments, jornades i conferències sobre diversos aspectes de la llengua catalana que tindran lloc en els propers dies. Llegiu el butlletí i assabenteu-vos de les novetats més destacades.

Accés al butlletí d’abril.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca