Home / Articles Butlletí / Taula rodona de la SCATERM

Taula rodona de la SCATERM

scaterm_petitTítol: “La terminologia instrumentalitzada. Quan els termes no són neutres ni innocents”
Lloc: Sala Nicolau d’Olwer de l’Institut d’Estudis Catalans (Barcelona)
Dia i hora: dijous, 8 de maig de 2014, a les 16.00 h
Programa i inscripcions 

El debat d’aquesta taula rodona versarà sobre els factors no lingüístics (fonamentalment econòmics, ideològics, socials i polítics) que afecten l’elaboració dels diccionaris o que indueixen a fer-hi canvis, sobretot en les definicions, però també en la forma de les entrades. Hi participarà Miquel Strubell, Ferran Domínguez, Margarida SanJaume, Carolina Santamaria i Silvia Senz. Més informació.

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca