Home / Articles Butlletí / Català, llengua digital a l’empresa

Català, llengua digital a l’empresa

video català digitalJa teniu disponible el vídeo de la jornada “El català, llengua digital a l’empresa”, organitzada el passat 12 de març per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura amb el suport del Mobile World Capital Barcelona i de Movistar. Va ser una trobada on van assistir més d’un centenar de persones i que tenia com a objectiu per fer conèixer l’ús creixent del català en l’àmbit digital i el seu valor com a oportunitat de negoci. Consulteu el vídeo.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca