Inici / Articles Butlletí / Projectes voluntaris i col·laboratius de traducció

Projectes voluntaris i col·laboratius de traducció

Lloc: Sala Ramon Fuster del Col·legi de Doctors i Llicenciats (Rambla de Catalunya, 8)
Dia i hora: dijous 3 d’abril a les 18.30 h
Programa i inscripcions

Aquesta conferència forma part del cicle “La traducció: una professió en expansió, una via de compromís”, que organitzen conjuntament la UOC i el Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya.

Les tecnologies digitals han obert un gran ventall de possibilitats per a la difusió lliure d’idees i de continguts. En aquesta nova situació, l’activisme i el voluntariat en el camp de la traducció permeten cada cop més tant la difusió global d’idees pròpies com la incorporació de continguts i de recursos a la llengua del país. Projectes col·laboratius com Softcatalà, Amical Wikimedia o Help Catalonia en són magnífics exemples. La sessió constarà de tres presentacions de projectes de traducció voluntària: Anna Aroca, coordinadora de Help Catalonia; Jordi Mas, de Softcatalà, i Àlex Hinojo, d’Amical Wikipedia.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca