Home / Articles Butlletí / Acte de lliurament dels V Premis Pompeu Fabra

Acte de lliurament dels V Premis Pompeu Fabra

Lloc: Palau de la Generalitat (Barcelona)
Dia i hora: dimarts 8 d’abril a les 18.30 h

Els guardons tenen per objectiu reconèixer aquelles persones, entitats, empreses i organitzacions empresarials que hagin contribuït a l’impuls de la llengua catalana en diversos àmbits. En l’acte intervindrà l’escriptor, antropòleg i sociòleg valencià Joan Francesc Mira.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca