Home / Articles Butlletí / GRAMATI.CAT

GRAMATI.CAT

gramaticaAutor: Ignasi Llompart
Editorial: Barcanova

Busques solucions ràpides?
Gramati.cat és una gramàtica de butxaca manejable que resol de manera ràpida i clara els dubtes o les vacil·lacions que es planteja l’usuari de la llengua. Les fitxes s’agrupen per tipus de problemes o dubtes: Com s’escriu? Quina forma és la bona: aquesta o l’altra? Ho faig bé?…, de manera que la recerca de les consultes és molt fàcil i intuïtiva. En cada fitxa hi ha un seguit d’icones significatives que permeten localitzar a primer cop d’ull la solució del problema o la resolució del dubte.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca