Home / Servei lingüístic / Nous formularis jurídics per Sant Jordi!

Nous formularis jurídics per Sant Jordi!

santjordi_noticiaEl proper mes de maig Vlex juntament amb el CICAC ofereixen la recopilació més completa de formularis i models de contracte en l’àmbit del dret civil català. Llegeix el butlletí per descobrir com estar al corrent d’aquesta novetat i que no se t’escapi de les mans.

Consulta les nostres recomanacions per Sant Jordi.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca