Inici / Articles Butlletí / Asfixiant la llengua

Asfixiant la llengua

asfixiant la llenguaAutor:Roger Buch
Editorial: Angle

És una crònica sobre els atacs sistemàtics que rep la llengua catalana, però també de la resistència de pares, mestres i ciutadans que han fet emergir un moviment social dinàmic, agosarat i creatiu, plenament convençuts que cal preservar el català com a eina de cohesió social.

Buch parla de les estratègies polítiques que busquen disminuir la presència del català a tot arreu: foragitant-lo dels mitjans de comunicació, de l’escola i fins i tot de l’Administració pública; i també parla dels atacs fets amb una gran virulència en un context de recentralització i espanyolització per part dels poders centrals de l’Estat.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca