Home / Articles Butlletí / 100 insults imprescindibles

100 insults imprescindibles

100insultsAutor: Pau Vidal
Editorial: Cossetània

Ara que s’acosten temps moguts, convé recordar que un dels camps de batalla tradicionals de l’home modern és el dialèctic. Prou de gilipollas i qué-cabrons, prou d’escometre l’enemic amb les seves armes; hem de disparar les nostres pròpies bales. Genuïnes, de fabricació autòctona: malparits, desgraciats, torracollons… Més enllà dels tradicionals (i indolors) gamarussos o milhomes, hi ha un repertori complet de vilipendis per a totes les necessitats injurioses: penques, truja, mala bèstia, carallot, tifa…

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca