Home / Articles Butlletí / Un rèquiem pel catanyol

Un rèquiem pel catanyol

requiemAutor: Jordi Sedó
Editorial: Malhivern

És un recull pràctic d’articles que van ser publicats al llarg de deu anys a la revista Escola Catalana d’Òmnium Cultural en números successius entre 2002 i 2012, i que tenen com a objectiu comú contribuir a millorar la qualitat del model de llengua catalana que es fa servir actualment. El llibre s’adreça a qualsevol persona que desitgi millorar el nivell de català i és especialment recomanat als professionals que facin servir la llengua com a eina (advocats, docents, periodistes, locutors, polítics, agents comercials, etc.).

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca