Home / Articles Butlletí / Nous formularis jurídics en català!

Nous formularis jurídics en català!

formularisjuridicsEl Consell de l’Advocacia Catalana juntament amb Vlex ofereixen la recopilació més completa de formularis i models de contracte en l’àmbit del dret civil català. La recopilació inclou formularis jurídics en català de família i successions i sobre dret immobiliari i societats mercantils.

La recopilació no estarà llesta fins al mes de maig, però ja podeu deixar la vostra adreça electrònica en aquest enllaç per rebre un avís quan estiguin disponibles. No perdeu l’oportunitat i aconseguiu el recull de formularis que més us interessi, totalment actualitzats, editables i llestos per ser utilitzats.

Accedeix a la promoció.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca