Home / Articles Butlletí / Últims dies per inscriure’s a les proves de llengua catalana

Últims dies per inscriure’s a les proves de llengua catalana

Com cada any, la Direcció General de Política Lingüística convoca les proves per obtenir els certificats de llengua catalana de nivell bàsic, intermedi, suficiència i superior. Enguany, el Govern ha aprovat el nou decret de certificació de català que adapta el sistema de certificació al Marc europeu comú de referència (MECR). L’adaptació ha suposat un canvi en la denominació dels diferents certificats i la renovació de la prova de nivell superior de català C2.

El termini d’inscripció a les proves va començar el 14 de febrer i acaba el proper 5 de març. Us recordem que la inscripció es pot fer de manera telemàtica i també presencialment a les oficines corresponents. Més informació.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca