Inici / Articles Butlletí / El Mobile World Congress i el català

El Mobile World Congress i el català

10 raons perquè els productes digitals parlin català - Departament de Cultura Generalitat de CatalunyaL’arribada del Mobile World Congress no va passar desapercebuda per a les autoritats lingüístiques catalanes. Ester Franquesa, actual directora de Política Lingüística, va visitar les diverses empreses catalanes que participaven en el congrés internacional i també l’estand d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa, de la Generalitat de Catalunya.

Així mateix, coincidint amb aquest esdeveniment, Política Lingüística va difondre la publicació 10 raons perquè els productes digitals parlin català, que va adreçada a les empreses del món digital i presenta deu arguments sòlids pels quals el català és una oportunitat de negoci. I el Termcat també va aprofitar l’ocasió per distribuir la Terminologia bàsica dels dispositius mòbils i el díptic Gestos tàctils en dispositius mòbils, amb l’ànim de donar a conèixer les alternatives catalanes als termes més utilitzats pels usuaris de dispositius mòbils i les empreses del sector.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca