El Mobile World Congress i el català

10 raons perquè els productes digitals parlin català - Departament de Cultura Generalitat de CatalunyaL’arribada del Mobile World Congress no va passar desapercebuda per a les autoritats lingüístiques catalanes. Ester Franquesa, actual directora de Política Lingüística, va visitar les diverses empreses catalanes que participaven en el congrés internacional i també l’estand d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa, de la Generalitat de Catalunya.

Així mateix, coincidint amb aquest esdeveniment, Política Lingüística va difondre la publicació 10 raons perquè els productes digitals parlin català, que va adreçada a les empreses del món digital i presenta deu arguments sòlids pels quals el català és una oportunitat de negoci. I el Termcat també va aprofitar l’ocasió per distribuir la Terminologia bàsica dels dispositius mòbils i el díptic Gestos tàctils en dispositius mòbils, amb l’ànim de donar a conèixer les alternatives catalanes als termes més utilitzats pels usuaris de dispositius mòbils i les empreses del sector.

Related Articles

Back to top button