Inici / Articles Butlletí / Nova web i nou blog de la Revista de Llengua i Dret

Nova web i nou blog de la Revista de Llengua i Dret

revistallenguaidret_el-web-delmesCoincidint amb el seu 30è aniversari, la Revista de Llengua i Dret aposta per les noves tecnologies i no només estrena una nova pàgina web amb noves funcionalitats, sinó que també posa en marxa un blog amb l’objectiu d’estrènyer més el vincle entre els lectors i la revista.

De la pàgina web, cal destacar que disposa d’una nova plataforma gràcies a la qual es pot consultar i cercar qualsevol número de la revista publicat fins ara i, a més, a partir del número 60, els articles es poden llegir en format epub, el qual s’adapta als nous dispositius de lectura.

Pel que fa al blog, vol ser un espai d’interacció entre la revista i els usuaris, en què es publicaran apunts d’actualitat, petits articles d’opinió i notícies rellevants dels àmbits que tracta la revista: el llenguatge administratiu i jurídic, el dret lingüístic i la política i la planificació lingüístiques.

Web: http://revistes.eapc.gencat.cat/index.php/rld/index

Blog: http://blocs.gencat.cat/blocs/AppPHP/eapc-rld/

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca