Home / Articles Butlletí / XXII Seminari sobre la Traducció a Catalunya

XXII Seminari sobre la Traducció a Catalunya

Lloc: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Dia: 1 de març
Hora: 9.30 – 14 h
L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana organitza el XXII Seminari sobre la Traducció a Catalunya “Traductors, pioners de la cultura”, que tractarà sobre el paper dels traductors com a mediadors culturals a partir de la seva tasca com a antòlegs i com a seleccionadors d’obres. Consulteu el programa.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca