Home / Articles Butlletí / Jornada Terres, Pedres i Paraules

Jornada Terres, Pedres i Paraules

Lloc: Universitat Politècnica de València
Dia i hora: 20 de febrer (a les 19 h) i 21 de febrer (de 9 a 13 h)
L’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Universitat Politècnica de València organitzen aquesta jornada que porta per nom “El valor i l’aprofitament del vocabulari tradicional en el discurs tecnicocientífic” i va dirigida tant a lingüistes com a enginyers, arqueòlegs i científics. Consulteu el programa.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca