Home / Articles Butlletí / Vídeo: “Catalan and the oficial European Union languages “

Vídeo: “Catalan and the oficial European Union languages “

Si no fos perquè és en anglès, diria que el vídeo explica clar i català tots els intents que s’han dut a terme per aconseguir l’oficialitat a Europa. En menys de quatre minuts, l’audiovisual aconsegueix explicar de manera molt concisa i gràfica que el català és l’única llengua amb més de 6 milions de parlants que encara no és oficial a Europa i que el principal obstacle amb què ha topat ha estat la negativa del govern espanyol.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca