Home / Articles Butlletí / El català a Europa: ajornat

El català a Europa: ajornat

bandera-europeaMartin Schulz no compleix la seva promesa d’impulsar l’ús del català al Parlament. Arran de la proposta dels eurodiputats de CiU, el PSC, ERC i ICV, Schulz es va comprometre a incorporar la qüestió en una reunió de finals de 2013, però es va ajornar i ara a la vista de les eleccions europees, l’assumpte ha quedat aparcat. Segons declaracions del president del mes de gener passat, “no concorren les condicions per tirar endavant la proposta, no hi ha una majoria perquè es pugui aprovar”.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca