Home / Articles Butlletí / Crida a participar en el projecte per esbrinar els refranys més usuals del català

Crida a participar en el projecte per esbrinar els refranys més usuals del català

refranysQuatre estudiosos de la paremiologia, vinculats a les Universitats de Vic i Barcelona, sumen esforços per determinar quins són els refranys més coneguts i usats de tot l’àmbit catalanoparlant a través de l’estudi “Els refranys més usuals de la llengua catalana”.

L’objectiu és aconseguir pel cap baix un miler d’enquestes emplenades, representatives de tot el domini lingüístic, durant un termini d’uns sis mesos per poder analitzar-les i fer-ne un estudi més profund. L’enquesta es troba disponible a la pàgina web www.refranysmesusuals.cat.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca