Home / Articles Butlletí / Sentències del Tribunal de Cassació 1934 – 1937

Sentències del Tribunal de Cassació 1934 – 1937

web_juris_cassació“De manera especial, en interpretar i aplicar el dret civil de Catalunya s’han de tenir en compte la jurisprudència civil del Tribunal de Cassació de Catalunya”
(article 111 del Codi civil de Catalunya)

La Societat Catalana d’Estudis Jurídics, filial de l’Institut d’Estudis Catalans, ha posat a l’abast de tots els professionals jurídics la jurisprudència del Tribunal de Cassació de Catalunya, per mitjà d’un cercador que permet buscar les sentències no només segons els ponents i la data en què van ser publicades, sinó també per paraules clau i conceptes jurídics. Aquesta jurisprudència només es trobava en els diaris de la Generalitat en què es van publicar i en les recopilacions fetes per Encarna Roca i Trias i Eduard Bajet i Royo el 1974 i 1980.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca