Home / Servei lingüístic / Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua (febrer 2014)

Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua (febrer 2014)

but_febrerJa hem publicat l’e-Butlletí de notícies del mes de febrer, en què destaquen les novetats sobre la llengua catalana en l’àmbit europeu: d’una banda, l’oficialització del català a la cambra europea es veu ajornada; però de l’altra, Plataforma per la Llengua edita i publica un vídeo magnífic amb l’objectiu de reivindicar l’oficialització del català a Europa i denunciar l’obstacle que representa l’estat espanyol per a l’avenç de la llengua catalana. També cal subratllar el nou informe sobre l’aplicació de la Carta europea, que ha elaborat Política Lingüística, entre altres continguts d’interès.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca