L’Advocacia Catalana es reuneix a Manresa per posicionar-se davant les últimes reformes legislatives promogudes pel govern espanyol

L’Advocacia Catalana es reuneix a Manresa per posicionar-se davant les últimes reformes legislatives promogudes pel govern espanyolTindrà en compte les més d’un miler d’opinions aportades per lletrats 

 

Els representants dels 14 Col·legis d’Advocats catalans es reuneixen avui i demà a Manresa per debatre les últimes reformes legislatives proposades pel govern espanyol, com ara la modificació de la Llei de Demarcació i Planta o la Llei de Serveis Professionals. Durant les Jornades es tindran en compte les més d’un miler d’opinions aportades per advocats a través del web http://www.jg2013.cat/   

 

El conseller de Justícia, Germà Gordó, juntament amb el president del Consell de l’Advocacia Catalana, Miquel Sàmper i el degà del Col·legi d’Advocats de Manresa, Abel Pié, han inaugurat aquest matí les Jornades de Juntes de Govern 2013 que se celebren fins demà a Sant Benet del Bages.

L’avantprojecte de Llei de Demarcació i Planta, que preveu l’eliminació dels jutjats comarcals, o la Llei de Col·legis Professionals, que elimina la col·legiació obligatòria per als advocats que treballen per compte de tercers amb funcions d’assessorament, són algunes de les darreres reformes legislatives que seran objecte de debat. ‘Volem saber com veuen els nostres professionals les noves lleis que promou el govern i que ens afecten directament’, ha dit el president del Consell de l’Advocacia Catalana, Miquel Sàmper, durant la inauguració de les Jornades, per afegir que ‘la reforma judicial cal fer-la des de baix, amb la participació de les persones que coneixen el funcionament de la justícia’. Per això, durant les jornades es tindran en compte les més d’un miler d’opinions aportades per lletrats a través del web http://www.jg2013.cat/

 

Conclusions de les Jornades

Related Articles

Back to top button