Dia de l’Advocacia en Perill

 

Com cada any el Consell de l’Advocacia Catalana des de la seva comissió de Drets Humas es suma a la commemoració del Dia de l’Advocacia en Perill que se celebra internacionalment al voltant del 24 de gener, data en que es commemora l’aniversari de la matança dels advocats laboralistes d’Atocha el 1977.

Avui 24 de gener de 2024 fa 15 anys que se celebra aquest dia, una data en que gran part de l’advocacia denúncia la situació que viuen molts advocats i advocades en els seus països on posen en risc les seves vides pel fet d’exercir la seva professió.

A continuació dos articles, del president de la comissió de Drets Humans del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Excm. Sr. Jesús Sánchez,

i pel coordinador de la comissió de Drets Humans del Consell de l’Advocacia Catalana, Sr. Carles McCragh i la companya Claudia Patricia Flórez Hernández, advocada, vicepresidenta del Comité de Derechos Humanos de la Federación Interamericana de Abogados

Related Articles

Back to top button